Szkoła Żeglarstwa Szekla
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Gdzie pływamy

Z Wami za każdym razem odkrywamy na nowo najpiękniejsze zakątki polskich jezior
i wybrzeża bałtyckiego. Nasza praca daje nam radość i zarażamy nią co roku kolejnych adeptów żeglarstwa.

1. 1
  2. 2

Opinie naszych klientów

A
    Adam Kossek
    Żeglowanie z Bartkiem Gajusiem na jachcie Maxus 33.1 RS to było wyjątkowe doświadczenie. Bartek to nie tylko doświadczony sternik, ale również człowiek pełen pasji, który potrafi zarażać swoją miłością do żeglarstwa. Jego spokój, opanowanie i...
    S
    Serhii Illiusha
    Nauka na jachcie była niesamowitym doświadczeniem! Instruktorzy świetnie tłumaczyli każdy aspekt żeglowania, co pozwoliło mi szybko zdobyć pewność na wodzie. Czułem, że jestem w dobrych rękach przez cały czas! Szkoda tylko, że z powodu burzy nie...
    M
    Marcin Markowski
    Świetna organizacja tygodniowego kursu na sternika jachtowego, miłe warunki, profesjonalna kadra, która nauczy teorii i więcej praktyki oraz pogłębi miłość do żagli. Dzięki za wspaniały tydzień w Szekli naprawdę warto się szkolić. Pozdrowienia dla...
    B
    Beata Gazda
    Szkoła posiada wspaniałych instruktorów, którzy potrafią rozbudzić pasję młodych do żeglarstwa. Świetnie prowadzony kurs, miła atmosfera z dbałością o żeglarskie imprezy integracyjne ze śpiewem przy ognisku. Pozdrowienia dla wspaniałego sternika...